10 начина да разпуснем след работа през зимата

13.11.2019

Хапване, пийване, чиилване и още нещо

Неутрализирай работните мисли с нашите 10 разнообразни afterwork идеи.

 

1. Хапване
@hasienda.eu

На пръсти се броят случаите, в които след работа не мислим за вкусната вечеря. А какво по-добре от това тя да бъде приготвена за теб и то не от теб? :) Ресторант Хасиенда е разположен в уютна къща и те очаква с вкусни и топли ястия. Ако не ти е на път, то винаги можеш да поръчаш и онлайн. Добрият вкус е гарантиран.

2. На въздух (да се използва през уикенда)
@florahotel.bg

Боровец е топ дестинация на софианци, а Хотел Флора е готов за твоето посещение. Намира се амо на 100 метра от централната станция на кабинковия лифт ЯСТРЕБЕЦ и четири седалковите лифтове МАРТИНОВИ БАРАКИ и СИТНЯКОВО ЕКСПРЕС. На 500 метра от комплекса се намира резиденцията „Царска Бистрица”, чийто парк е отворен за посещения. Релакс зоната ще те отпусне с топъл басейн, финландска сауна, парна баня, фитнес и солариум. Те ще впечатлят сетивата ти и помогнат да отпочинеш истински.


3. На музей, но не какъв да е, а онлайн
@amuseum.bg
A музеят не само е онлайн, а разказва една дигитална история в снимки и описания на изчислителната техника в България. Експонатите в музея се радват на голям интерес, защото са редки, а техният "преследвач" Владо Атанасов ще се радва, ако можете да го снабдите със събиращата прах ЕЛКА на дядо ви, за да могат и другите да се докоснат до българските електронни експонати в разнообразието на интерактивния музей. 

4. СПА-глезене (да се използва през уикенда)
@hotelhissar.com

Избягай от офиса направо към СПА-то. Прекарай два дни в лукс и разкош. В хотел Хисар на твое разположение ще имаш СПА център с атрактивни оферти и пакети. Закритият басейн ще внася толпина в студените дни, а детския кът ще забавлява и децата. Заведенията на територията на комплекса ще те накарат да оближеш пръсти.

 

4. Виртуална разходка сред луксозни италиански аромати
@locherbermilano.bg

Те са ръчно изработени, изпипани до последния детейл, идват от Италия и ще ви оставят без дъх. Потопете се в страстните аромати в няколко зашеметяващи колекции. За да ги изпробвате, може да посетите и Шоурум GALLERATO в кв. Лозенец, ул. „Акад. Иван Буреш” 5.


5. Разкрасяваща процедура в последния момент
@dimastyle.com

Салони за красота Дима Стил са първите по рода си салон на територията на България за удължаване и сгъстяване на косата. За многобройните разкрасителни процедури ще се погрижи цяла група сепциалисти. А защо не се поглезите с нова прическа в сряда след работа?


6. Уикенд подготовка, 18+
@kalimancaribe.com

Висококачествени, луксозни и ръчно свити пури и аксесоари. Наслади се на произведенията на изкуството.


7. Дегустирай българско вино
@zagreus.org

Ако нямаш време, за да стигнеш до Първомай, може да поръчаш и онлайн. За консумация, когато ти се прииска.


8. Спортна подготовка
@redics.bg

Бързата тренировка след дългия работен ден може да бъде придржена с висококачествени спортни дрехи. Тук ще намерите красиви, модерни и удобни дрехи, с които да попълните вашия гардероб за спорт и свободно време! Те са памучни и много удобни.
 

9. На дивана, под завивките и със слушалки
@radiofresh.bg

Радио Fresh! – "Хитовете Днес” е хит радио номер 1 в България. Радио за съвременни и модерни хитове, с аудитория между 18-34 г. Слушай онлайн любимото си радио, а дивана и завивките от @vzeh.bg.


10. Допиши. :)