Изработка на уеб сайтове

Уеб сайтът е изживяване – както за потребителите, така и за администраторите.
Нека го направим приятно!

Няма проект, за който да не е подходящо да бъде онлайн. Корпоративен уеб сайт, личен уеб сайт, институционален сайт, уеб портал (медиен сайт), продуктов каталог – това са част от онлайн проектите, в които имаме дългогодишен опит и създадохме успешни решения. 

Можете да ни се доверите за целия си онлайн път – от планирането, дизайна и реализиране на уеб сайта – до рекламата и измерването на резултатите.

Scroll down

Част от нашите решения в разработката на уеб сайтове:

 • 01

  Индивидуален дизайн

  Нашите дизайнери ще подготвят изцяло индивудуален дизайн на Вашия уеб сайт, съобразен с корпоративната Ви идентичност. За Вашия проект ще отговарят не само дизайнери, но UX и UI специалисти. За нас е важно добрата визия да върви с безупречна функционалност, логична последователност и интуитивен дизайн.
 • 02

  Responsive / мобилна версия

  Новите тенденции изискват от Вашия уеб сайт да работи и да изглежда еднакво добре на всяко устройство. Затова Front-end специалистите ни притежават голям отип в създаването на responsive и мобилни версии, с които Вашият уеб сайт ще бъде бърз, интуитивен, лесен и приятен за разглеждане на всяко устройство.
 • 03

  Система за управление на съдържанието (WebiTools)

  24/7/365? Да, WebiTools осигурява лесно, удобно и интуитивно управление на цялото съдържанието на уеб сайта, независимо от броя езикови версии. Създавайте неограничен брой страници. WebiTools е разработка на ivuWorks и за последните 19 години е усъвършенствана многократно.
 • 04

  Голяма базова функционалност

  Уеб сайтът предлага голяма базова функционалност и лекота на навигиране. Административният панел на уеб сайта е гъвкав, за да осигури бърза администрация в създаването на ново и редактирането на настоящо съдържание. Модулите за адмнистриране ще оптимизират времето Ви в пъти.
 • 05

  Мултиезичност

  Не ограничавайте бизнеса си само в България. Румъния, Германия, Англия, Испания - разшири бизнеса си по цял свят! Системата за управление на съдържанието позволява гъвкаво администриране на неограничен брой езикови версии от един административен панел.
 • 06

  SEO и маркетинг инструменти

  Получавате лек и бърз уеб сайт, за да постигнете максимално добрo позициониране в търсачките. Административният панел ще има и SEO инструменти, за да можете сами да определяте мета данните на всяка страница. Без намеса на програмисти, без работа с програмен код.
 • 07

  Нови функционалности

  Нека проектът Ви не спира да се развива! Винаги ще откликнем на нуждите и идеите Ви. Уеб сайтът може да се надгради с неограничен брой допълнителни модули, необходими за Вашия успех. Нека ги обсъдим заедно!
 • 08

  Гаранция и поддръжка

  Ще Ви съдействаме при нужда от техническа поддръжка. Попитайте ни и за цялостна поддръжка на уеб сайта.

Направи запитване!

Попълнете формата по-долу или ни изпратете e-mail. *Всички полета са задължителни!