Дигитален Маркетинг

При наличие на готов продукт (онлайн магазин, блог, корпоративен сайт и т.н.), вече стъпил в уеб пространството, със сигурност ще имате нужда да го популяризирате. В зависимост от сферата на бизнеса, която заемате, можем да изготвим индивидуална стратегия и да включим медии и канали, които да помогнат на продуктите и услугите ви да достигнат до правилния таргет.

Мaркетинг в социалните мрежи

Най-бързият начин да постигнете личен контакт с клиентите си

Google My Business

Тази мрежа е фактор уеб страницата Ви да се позиционира на по-челни места в търсачката. Задължителна мрежа, заради подробната информация, която предоставя на крайния потребител (работно време, уебсайт, локация и т.н.), на всякакви устройства (таблет, смартфон, десктоп устройство).

Twitter

Дава Ви възможност да демонстирате лично отношение към хора, участвали в дискусиите Ви. Също така, лесно можете да се ориентирате в темите и да бъдете информирани за пазарната интелигентност на конкурентите си и поведението на потребителите.

Marketing-1

Facebook

Мрежа, в която маркетингови кампании с огромни бюджети, биха стрували една малка част от разходите. Тази медия е идеално рекламно поле за фирми с всякакъв капитал.

LinkedIn

Не е просто социална мрежа, насочена за бизнес потребители, всъщност е онлайн мрежа, съставена от най-влиятелните хора в света.
Предоставя Ви отлична възможност да спечелите доверието на потребителите си посредством препоръки.

Foursquare

Mобилно приложение, изключително подходящо за бизнес, който има физически магазин, офис, галерия и т.н. Потребителите могат да оставят мнения и да оценяват местата които посещават. На базата на тези оценки се формира рейтинг на локацията. Има много стратегии и похвати (в зависимост от бизнеса), които биха могли да Ви доведат нови клиенти.

Pinterest

Лесен начин посетителите на сайта Ви, да запазват отделни части, които харесват. В мрежата на Pinterest потребителите могат да споделят помежду си. Бутонът Pin може да Ви помогне да получите сериозен трафик от прецизно таргетирани потребители към сайта си.

Google Ads (Как Search Engine Marketing може да помогне на бизнеса ми?)

Превърнете своите 30 лева (бюджет за кампания в Google Ads) в 120 лева! Като сертифициран партньор на Google, за всяка нова рекламна кампания, подаряваме на клиентите си ваучер от 90 лева.


Ако скоро сте стартирали своя онлайн бизнес, е съвсем нормално все още да нямате необходимите позиции в търсачките, за да достигате до потенциалните си потребители.


Маркетингът за търсещи машини може да подобри значително видимостта на бранда Ви. В екипа си разполагаме със сертифицирани Google Ads специалисти, които ще изготвят стратегия, която да доведе до максимални дивиденти за Вас. ivuWorks е един от първите членове на партньорската мрежа на Google.

Видео реклама в YouTube

Ангажирайте потребителите си със звук и картина!


Милиони хора по света ползват YouTube с различна цел - образование, кулинарни умения, физически упражнения и т.н.. Вие също можете да използвате тази медия, за да достигнете до клиентите си, а ние можем да Ви покажем как.

Email marketing

Напомняйте за бранда си деликатно

Заемаме се с изготвянето на графичните елементи по бюлетина, съставянето на текстовете и предаване на желаното послание.


Email маркетингът е сравнително евтин начин да информирате потребителите за последните си промоции, предложения, продукти и т.н., но трябва да се отделили време за изготвяне на подходяща стратегия. Важно е информацията да бъде поднесена по приятен начин, защото няма нищо по-досадно за клиента, от агресивни, нежелани рекламни съобщения в пощенската му кутия.