Уеб Дизайн

1. Цялостна концепция за Вашия бранд

Mожем да се заемем с изграждането на корпоративната идентичност на бранда Ви. Започваме с подбор на корпоративните цветове, така че да са адекватни спрямо съответната сфера на бизнес. Ще изготвим отличима визия с всички съпътстващи я елементи, която би могла да се ползва off и online.


srv_web-1

3. Запомнящо се лого!

Логото е най-важният елемент от корпоративната Ви идентичност. Това е първото нещо, което клиентът вижда и Вашият отличителен знак сред конкуренцията. Важно е логото на компанията да бъде лесно разпознаваемо и асоциативно с бизнеса Ви. В ivuWorks разполагаме с талантливи художници, които могат да изобразят само с няколко символа дейността, с която се занимавате и да обобщят корпоративната ви идентичност по запомнящ се начин.

2. Уеб дизайн и потребителски интерфейси

Влагаме много креативност и енергия в дизайна на проектите си. Занимаваме се с изработка на имиджови и корпоративни сайтовете, мобилни приложения, оналйн магазини и всичко, което ви хрумне, като проект за web среда.

В дизайните си винаги се съобразяваме с интерактивността, естетиката и потребителското изживяване. За нас е важно добрата визия да върви заедно с безупречна функционалност, логична последователност и интуитивен дизайн.


Разликата между дизайн и успешен дизайн?

Целта на добрия дизайн е да намери идеалния баланс между функционалност, съдържание и графична среда.


Не просто красиви картинки, ами функционалност в уеб дизайна

Функционалността зависи пряко от структурата на сайта. Добрата архитектура е в основата на функционален сайт, който изпълнява целта си, тоест - да има конверсии (независимо от заложените цели - покупка, посещение на ключова страница, сваляне на приложение и т.н.). Доброто подреждане на информацията се състои в това, потребителят да достига до желаната информация, с не повече от три клика.


Правилна структура и съдържание

Как правилно да структурирате информацията и да предадете точното послание, без излишни приказки? Къде да бъде позициониран дадения текст за да “каже” в точния момент, необходимата информация на потребителя?

Ако от дизайнера зависи къде да бъде разположен този текст, то за структурата му отговаря копирайтър, който да направи съдържанието интересно за потребителя и адекватно за правилата на търсещите машини.

3. Запомящо се лого!

Логото е най-важният елемент от корпоративната Ви идентичност. Това е първото нещо, което клиента вижда и Вашият отличителен знак сред конкуренцията. Важно е логото на компанията да бъде лесно разпознаваемо и асоциативно с бизнеса Ви. В ivuWorks разполагаме с талантливи художници, които могат да изобразят само с няколко символа дейността, с която се занимавате и да обобщят корпоративната ви идентичност по запомнящ се начин.

4. Графичен дизайн

Освен с уеб дизайн, можем да се заемем и с оформлението на печатните Ви материали за offline кампании.